Cultuurverandering in functie van kennis- en informatiemanagement

Op vrijdag 16 december vindt de tweede bijeenkomst van de collega-groep Kennis- en Informatiemanagement plaats. Tijdens deze bijeenkomst wisselen professionals kennis uit over het thema cultuurverandering bij kennis- en informatiemanagement. Hieronder vind je een beknopt programma:

14h: Ontvangst en welkom
14h15: presentatie over cultuurverandering met voorbeelden en best practices: Sprekers: Tom Laureys van Acolad Digital en Filip Callewaert van Vormings- en expertisecentrum Vonk en Arteveldehogeschool
1515h: discussie en uitwisseling
16h: afsluitende receptie

Voor wie? Iedereen die professioneel begaan is met het beheer en ontwikkeling van informatie en kennis binnen bedrijven en andere organisaties.

Waar? Arteveldehogeschool Gent (Campus Zwijnaardsesteenweg)

Campus Zwijnaardsesteenweg
‘The Platform’
Zwijnaardsesteenweg 312-316
9000 Gent

Wanneer? 16 december van 14h tot 16h30

Kostprijs? Gratis

Inschrijving? Via het webformulier
 
De collega-groep Kennis- en Informatiemanagement is een initiatief van VVBAD en de opleidingen Informatiebeheer van Arteveldehogeschool en Erasmushogeschool Brussel. De groep verzamelt professionals die werken rond kennis- en informatiemanagement in en voor organisaties.

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Eén gedachte over “Cultuurverandering in functie van kennis- en informatiemanagement”

Geef een reactie

%d