Informatie aan Zee: sharing is caring

Het tweejaarlijks evenement Informatie aan Zee is van start gegaan. Twee dagen lang interessante presentaties (met een grote insteek van Artevelde HS en Erasmus HS), standjes en vooral fijne ontmoetingen met collega’s uit diverse sectoren!

Artevelde HS en Erasmus HS delen een standje – we geven info over ons duaal leren, waar praktijk en theorie hand in hand gaan, we recruteren mensen uit het werkveld die een traject op maat willen en we luisteren naar het beroepsveld om de opleidingen nog beter te doen aansluiten bij de noden!

Zo waait er ook weer en fris zeewindje doorheen ons aanbod!

Eén gedachte over “Informatie aan Zee: sharing is caring”

  1. Zo leuk om Arteveldehogeschool en Erasmushogeschool zo broederlijk naast elkaar te zien staan.
    Dat laat me er aan denken: wat zouden Jacob van Artevelde en Desiderius Erasmus van elkaar gevonden hebben?

Geef een reactie

%d