Vacature Coördinator Archiefdepot Vlaamse overheid

De Vlaamse overheid zoekt een coördinator voor het archiefdepot.

Ben jij die gedreven, proactieve probleemoplosser die niet bang is voor een uitdaging? Kan je zelfstandig werken en neem je graag je verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor de positie van Coördinator Archiefdepot in het bruisende Vilvoorde!

Als Coördinator Archiefdepot ben jij de motor van het Archiefdepot in Vilvoorde, de centrale bewaarplaats voor analoge archiefdocumenten van de Vlaamse overheid. Jouw verantwoordelijkheden zijn net zo veelzijdig als boeiend. Binnen de cluster Documentbeheer stuur jij een team aan van 4 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het organiseren van bewaargevingen, raadplegingen, Scanning op vraag en vernietigingen. Je bent eveneens verantwoordelijke voor de contacten met klanten. Om dit allemaal vlot te laten lopen, werk je samen met het teamhoofd, de product managers en de andere collega’s van Documentbeheer.

Tot slot ben je ook nog het gebouwaanspreekpunt voor de Kennissite Vilvoorde. Vanuit die rol verzorg je de contacten met enerzijds de drie andere organisaties in het gebouw en anderzijds met de onderhoudsfirma. Je bent verbindingsschakel tussen drie andere partners in hetzelfde gebouw en de rechtstreekse contactpersoon met onderhoudsfirma’s om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Je hebt veel contacten met klanten, collega’s, onderhoudsfirma, transportfirma, … en jouw vermogen om mensen te verbinden, zelfs in uitdagende situaties, maakt het verschil. Je stelt je steeds klantvriendelijk, maar standvastig op en aarzelt niet om problemen aan te pakken en mensen aan te spreken. Kunnen omgaan met verandering en weerstand is dan ook een belangrijke competentie. In Het Archiefdepot van de Vlaamse overheid bewaren wij de analoge dossiers van de Vlaamse overheid. Aangezien dit vaak om bedrijfskritische, gevoelige of vertrouwelijke informatie gaat, is discretie en verantwoordelijkheidsgevoel van het grootste belang.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en draag bij aan de essentiële rol van het Archiefdepot binnen het Vlaamse overheidsbeleid. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen met jou onze missie te realiseren!

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement dat je als bijlage terugvindt op vlaanderen.be/vacatures. Download dit document en hou het bij je.

Geef een reactie

%d