Hoe divers zijn openbare bibliotheken?

De Krook (foto: jan)

Ook benieuwd hoe divers bibliotheekpersoneel en -werking is in Vlaanderen en Brussel? Onze collega’s van de Erasmushogeschool voeren hierover een onderzoek:
“Bibliotheekpersoneel die hun gemeenschap weerspiegelen, zijn een belangrijk element in het voorzien van doeltreffende dienstverlening aan deze gemeenschap. Om met dit thema aan de slag te gaan voert Informatiemaatwerk van de Erasmushogeschool Brussel een onderzoek uit over diversiteit van het personeelbestand, werking en beleid van openbare bibliotheken bij medewerkers van openbare bibliotheken. Tijdens de bevraging krijg je persoonlijke vragen. We zullen met de grootste zorg je gegevens verwerken.”

Verder lezen en deelnemen (tot 18 juni).

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: