Vacature Blankenberge zoekt een administratief medewerker bibliotheek

Lokaal Bestuur Blankenberge is op zoek naar een administratief medewerker (C1-C3) voor een voltijdse óf halftijdse tewerkstelling en met een contract van onbepaalde duur voor onze bibliotheek. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 2 jaar.

Wat zal je doen?

Onze bibliotheek is een bruisende ontmoetingsplek in het hart van onze badstad, iedereen is er welkom! Jaarlijks ontvangen wij dan ook meer dan 60.000 bezoekers. Als administratief medewerker ben jij, samen met jouw collega’s, het gezicht van deze boeiende plek. Jij onthaalt de bezoekers op een correcte manier en je begeleidt hen in hun zoektocht naar het juiste boek, tijdschrift, naslagwerk of lezing.  

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je staat mee in voor de collectievorming en -verwerking, je zorgt ervoor dat alle informatie op een juiste manier toegankelijk wordt gemaakt en je helpt mee bij de vorming en de verwerving van de collectie.
  • Je helpt mee bij de organisatie van uiteenlopende activiteiten zoals bv. een lezing of een verwenactiviteit.
  • Je geeft de nodige info aan de bezoekers, je beantwoordt hun vragen, je verwijst hen gericht door waar nodig en je begeleidt hen.
  • Je werkt mee promotieactiviteiten uit.
  • Je voert administratieve opdrachten uit, je volgt budgetten op en je maakt de kasadministratie op.

Meer informatie of solliciteren.

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: