Gratis inspiratie- en netwerkevent

Vanuit Mens en Samenleving nodigen we jullie met veel plezier uit voor ons Inspiratie- en netwerkevent voor HR/VTO-verantwoordelijken en leidinggevenden uit de social profit sector op vrijdagvoormiddag 21 april in Campus Kantienberg.  

Wat bieden we aan? Een infobeurs over de postgraduaten, bijscholingen, maatwerk en onderzoeksprojecten van expertisenetwerk Mens en Samenleving. Verwacht je verder ook nog aan een warm welkom met ontbijt en netwerksessie. Met als kers op de taart, een comedyshow met een boodschap over bevrijdende inzichten en de sleutels tot verandering. Wees een rebel met Thomas Smith (of net niet…). 

Ben je er graag bij? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen, is je registreren via deze link

Kan je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd in ons aanbod? Volg ons dan verder via de nieuwsbrief (Blijven Leren – Mens en Samenleving) en sociale media (Facebook en LinkedIn).

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: