Sint-Truiden zoekt een expert bibliotheek & informatiebeheer

Lokaal Bestuur Sint-Truiden werkt in de volgende jaren aan de realisatie van een nieuw concept voor de bibliotheek van de toekomst. Hiervoor slaan de bibliotheek, de cultuur- en erfgoeddienst en het stedelijk archief de handen in elkaar om tot een geïntegreerd concept te komen. Een eerste doelstelling is het uitbouwen van een hedendaagse en belevingsvolle bibliotheek binnen deze nieuwe samenwerking. Een tweede doelstelling is het informatiemanagement 2.0 ,d.w.z. het uitwerken en implementeren van een duidelijke visie over digitalisering en beheer van het hedendaags archief van de stad. 

Om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken zijn we op zoek naar een expert bibliotheek & informatiebeheer 

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Eén gedachte over “Sint-Truiden zoekt een expert bibliotheek & informatiebeheer”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: