Vacature: Bibliotheekmedewerker Kunstenbibliotheek 

De Kunstenbibliotheek van HoGent heeft een openstaande vacature voor een bibliotheekmedewerker, niveau B (minimum vereist is een bachelor-diploma).

BESCHRIJVING VAN DE BETREKKING:

Je werkt in de Kunstenbibliotheek op campus Bijloke en vormt samen met de collega’s van de Conservatoriumbibliotheek een klein team van vijf. Afhankelijk van de werkdruk spring je voor je collega’s bij of word je door hen ondersteund. Daarnaast maak je deel uit van een groter team van omkaderende diensten binnen het decanaat van KASK & Conservatorium.

Kunstenbibliotheek omvat de collecties van zes instellingen met een focus op hedendaagse kunst en vormgeving. De bibliotheek is een dynamische omgeving en neemt met de werking deel aan projecten met verschillende spelers in het kunstenveld en ondersteunt in kunsteducatie en -onderzoek.

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d