Helena op de Thee met Meemee.

Senioren isoleren? Niet volgens de Oosterzeelse bibliotheek & jeugd!

Het Oosterzeelse OCMW deed er vorig jaar onderzoek naar, maar de vereenzaming viel ook op. In samenwerking met enkele partners zette Helena De Muynck (student Graduaat Informatiebeheer) in het kader van werkplekleren vanuit de openbare bibliotheek een project op poten. Het project – dat Op de Thee met Meemee heet – heeft tot doel de sociale cohesie te vergroten en de jongere en oudere generaties via taal (opnieuw) met elkaar te verbinden.

Meer informatie.

Datum: zaterdag 5 november 2022

Locatie: Oosterzele

Organisator: Openbare bibliotheek Oosterzele

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

2 gedachten aan “Helena op de Thee met Meemee.”

  1. ‘Op de thee met meme’… tof project ! In dezelfde lijn zijn we binnen OKRA gestart met een project waarin leerlingen secundair onderwijs in groep maar evengoed individueel senioren helpen met vragen en problemen ivm. smartphone edm. in het kader van ‘iedereen digitaal mee’.

Geef een reactie

%d