LOYENS & LOEFF zoekt Information Professional

Advocatenkantoor Loyens & Loeff zoekt voor de versterking van het Knowledge Management Team een Informatieprofessional. Je komt terecht in een klein team waar we onze klanten (advocaten) helpen met opzoekingswerk zodat zij hun zaken tiptop kunnen voorbereiden. Daarnaast denk je mee naar hoe we onze informatievoorziening nog beter kunnen uitvoeren, door middel van current awareness, de juiste informatiebronnen op de juiste plaats, opleidingen etc. Je wordt hiervoor beloond met een aantrekkelijk loonpakket en tal van voordelen.

Tewerkstelling kan voltijds of 80%, plaats van tewerkstelling is hartje Brussel, bereikbaar met OV of met de wagen.

Wij zoeken vooral naar mensen met een achtergrond in Informatiebeheer, met of zonder werkervaring.

Information Professional Knowledge – Loyens & Loeff – Careers (loyensloeffcareers.com)

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: