Vacature Koers

KOERS. Museum van de Wielersport heeft een nieuwe vacature die op het lijf geschreven is van laatstejaarsstudenten informatiebeheer. We zijn op zoek naar een betaalde stagiair of bis-baner. Deze persoon zal in de eerste plaats ingezet worden op collectieregistratie, maar wordt ook actief betrokken bij de algemene werking van het museum om zo de kneepjes van het (museale) vak te leren of deze verder te verfijnen.

Zou je deze vacature willen verspreiden onder de studenten die dit jaar afstuderen? Ongetwijfeld zijn er enkele studenten op zoek naar een eerste werkervaring binnen de erfgoedsector en daar wil KOERS hen graag bij helpen.

Meer info: https://www.roeselare.be/vacature/registratie-collectie-koers-betaalde-stage

Auteur: Jan

Manager of People and Information.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: